Email handtekening

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Een verzorgde email handtekening binnen Outlook

Met onze handtekeningsoftware voor Outlook worden Email handtekeningen in Microsoft Outlook centraal ingesteld. Iedere gebruiker krijgt hierdoor altijd dezelfde Email handtekening. Door gebruik te maken van handtekeningsoftware krijgt Email correspondentie een uniforme uitstraling en de gebruiker is zelf geen tijd kwijt aan het instellen van de Email handtekening. Profiteer daarom van onze kennis en ervaring op het gebied van digitale handtekeningen voor Microsoft Outlook.


Het gebruik van de Email handtekening

Het gebruik van de Email handtekening bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk persoonlijke/organisatie gegevens, lay-out, inhoud en formaat. Ook kunnen hier nog opties aan worden toegevoegd, zoals talen en communiceren vanuit verschillende labels/afzenders. Binnen Microsoft Outlook kunnen ook nieuwe knoppen worden toegevoegd, om het gebruik
eenvoudiger te maken. Meer weten over extra functionaliteiten?

Extra funtionaliteiten

email handtekening

Persoonlijke en organisatiegegevens in de Outlook handtekening

Persoonlijke en organisatiegegevens

Onze handtekeningsoftware voor Outlook biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de structuur van de email handtekening in Outlook vast te leggen. Hierbij worden gegevens over de locatie, afdeling en entity/label vastgelegd in een database. Ook bestaat de mogelijkheid om deze gegevens te koppelen vanuit bestaande gegevens-verzamelingen. Daarnaast is integratie met Active Directory ook mogelijk. Indien gewenst kunnen deze gegevens multitalig gebruikt worden.


Lay-out en formaat

De lay-out van Email wordt bepaald door de huisstijlrichtlijnen. Door het gebruik van onze handtekeningsoftware voor Outlook kan een complexe lay-out op een eenvoudige manier worden geïmplementeerd. Wij ondersteunen hierbij ook de verschillende formaten, zoals deze binnen Microsoft Outlook worden gehanteerd, namelijk HTML, RTF en tekst. De gebruiker hoeft zich niet druk te maken over de lay-out. Elke gebruiker die gebruik maakt van Microsoft Outlook heeft automatisch de juiste digitale handtekening. Aan de hand van rechten kunnen verschillende afdelingen of organisatieonderdelen een andere Email handtekening krijgen.

handtekening outlook

e-mailapplicaties

Omgaan met verschillende
Email applicaties

Email applicaties (Outlook, Gmail, iPhone etc.) gaan verschillend met Email berichten om. Hierdoor worden Email berichten niet overal hetzelfde weergegeven. Met onze expertise kunnen we Email handtekeningen maken die uw Emails in iedere e-mailapplicatie precies volgens uw huisstijl. weergeven.

Informatie aanvragen

Show Buttons
Hide Buttons